Søg
Close this search box.

+45 32 59 02 11

Øjenoperationer

Vi har foretager øjenoperationer på vores to operationsstuer på klinikken.

Offentlige øjenoperationer

Vi foretager to typer af øjenoperationer, på vores to moderne operationsstuer i vores klinik.

Grå stær. Er du godkendt til en grå stær operation gennem det offentlige, og er ventetiden over 30 dage, kan du vælge at blive opereret hos os. Hvorvidt du er kvalificeret til en grå stær operation gennem det offentlige, vurderes ved en undersøgelse. 

Øjenlågsoperation. Vi laver funktionelle øjenlågsoperationer. Ved funktionel forstås, at dit syn er generet af tyngden på dine øjenlåg. Hvorvidt du er egenet til en øjenlågsoperation i det offentlige kan alene bestemmes ved en vurdering hos øjenlægen. 

Øjenoperationer

Operationsstuer

Vores lyse og behagelige operationsstuer er indrettet med det bedste og moderne udstyr, der er med til at sikre en tryg operation hos os, hvad end du skal opereres for grå stær eller have opereret dine øjenlåg. 

Vores operationsstuer er i gang hver dag. Mikkel Hugod og Stig Holfort opererer selv de fleste af vores patienter, men vi har også tilknyttet en række erfarne øjenkirurger på konsulentbasis.

På din operationsdag møder du, udover din kirurg også en af vores dygtige og rolige sygeplejersker og evt. en klinikassistent, der drypper dine øjne, hvis du skal have lavet grå stær. 

Mens du venter på, at skulle ind og opereres, sidder du i vores rolige ventelokale, der støder op til operationsstuerne. Det er almindeligt at være lidt nervøs i forbindelse med en øjenoperation, og du har mulighed for at få en beroligende tablet. 

Efter din operation, bliver du ført ud i det samme lokale, hvor du kan side og hvile dig lidt, inden du tager hjem. Bemærk, du kan ikke selv køre hjem efter en øjenoperation. Du skal enten have en til at køre for dig, med en taxa eller offentlig transport.